Blogg

Nordens djur och fåglar

1 februari 2018

 

Nu blir det en nystart med min hemsida. Jag kommer att minska på mina engagemang i andra sociala medier och satsa på denna sida istället. Jag kommer att ta bort/ändra/lägga till på hemsidan.

 

-------

 

2 april

 

Jag har inte haft med mej kameran ut på 2 månader, det har inte känts som lusten fanns. Dock har jag varit till skogen och rastat hunden och 2 senaste veckorna har jag haft turen att få se skymten av Lokatten, 3 stycken o antagligen mor med 2 årsungar. 2 gångar har jag haft denna ynnest och kanske är det dags att seriöst försöka mej på ett gömsle (bilen?) och se om dom kommer när kameran är med.

 

8 maj

 

En rördrom har tutat i lilla Fisksjön i fem dagar och idag fick jag äntligen se o fotografera den. Är nu uppe i 75 arter i år och hoppas på 100.

 

------

 

13 september

 

Efter att den heta sommaren är över och djuren börjar röra på sej igen (jag med) är det väl dags att ta med kameran ut. Jag har haft diverse utställningar och även bildvisning senaste tiden bl.a. Nora ljusstråk där det var utställning i Skrekarhyttans Galleri och nu några dagar är det tillsammans med 3 andra fotoentusiaster i Granbergsdals Hyttruin.

 

© Anders Jonsson

andersjonzon @ Hotmail . com

Copyright © All Rights Reserved